Emineslh Kızlar 21 haftalık hamileyim uyandığımda ağzımdan kan geldi ve pıhtılar halinde geldi 2 defa tükürüncede 3 hafta önce 2 gün üst üste burnum kanada öyle mi diye düşündüm ya da kan hapından mıdır kafam karıştı kadın doğumcu doktoruma gitsem mi acaba
ulker2017 Emineslh canim bende 19 haftalik 5 gunlugumde oldu agzimdan kan gelmesi 1 defa oldu ama burnumu temizledigim zaman kan geliyordu nerdeyse hamile kaldigimdan beri burun kanamasi oldu burdanda okuduguma gore burun kanamasi normal ama yinede doktoruna danis istersen💕
Nurerdgn Emineslh canim benimde burnum hemen hemen her aksam kaniyo ve kuruyo temizleyince kan geliyo dislerim kaniyo yani belki oyle bir durumdur yani dişin kanamistir veya burnun kanamistir da ondan kaynaklidir yinede tabii biz burdan teshis koyamayiz istersen bi doktora gözük...
Gizemgizem Emineslh gebelikte kan hacmi artıyor ve damarlara baski yapiyor. Burun kanamasi olagan karşılaniyor eger burnunuz kanadıysa ve onlar orda kuruyup bir kismi da genzinize kactiysa agzinizdan kan gelmis gibi gorebilirsiniz.
Minnosunannesi Emineslh burnunda kanadıysa genZine akmıştır o gelmiştir. Bende o haftalarda öksürükle birlikte aynısı yaşadım akciğere pıhtı attığı şüphesiyle doktor röntgen çektirdi hamilelerde sık rastlanıyormuş ama çok şükür ki burnumun kanaması sebepmiş
Emineslh ulker2017 burnumdan bugün hiç kan gelmeyince korktum bide pıhtı şeklinde gelmeye başladı kan
Emineslh Bugün doktoruma gittim tansiyon um çok yüksek çıktı o yüzden burun kanaması olmuştur gece ağzına gelmiştir korkma dedi