Miniginannesiiii1111 ecembugra53 önceden yatıyordum canım 2 gundur tepki vermiyordu şükür döndü geri düzeldi 🤭
ecembugra53 Miniginannesiiii1111 cok şükür canım olur fazla olursa hemen doktora git baktır bende şüpheye düştüm mü doktora gidiyorum canım hemen 😊
Cansummm Miniginannesiiii1111 kaç haftalıksınız bende 24+4 üm dün oldukça sert tekmeleri vardı ama bugün çok çok az hissediyorum. Hissettim şükür ama kasıklarımda ve dolgunduk hissi gibiydi. Yarın kontrolümüz var ama çok çok endişelendim 😔
Miniginannesiiii1111 Cansummm 26 haftalığım.benimdr kasıklardaydi şükür yukarı geri çıktı herhalde düzeldi büyük ihtimalle 🤭
Rabiakk Irmakkk21 benim de o haftalarda çok hareketliydi biz de sorun mu var diye doktora gitmiştik hareketli olması normal 30. Haftamdayım eskiye nazaran azaldı biraz
Cansummm Miniginannesiiii1111 dönüyor sanırım benim dün göbek deliğimin oralarda oldukça hissedilirdi şekildeydi bugün kasıklarımda pıt pıt 🙄bu haftalarda düzensizlik olduğunu söyledi doktorum ama insan endişe etmeden duramıyor
Mom10 Miniginannesiiii1111 benimde ya 2-3 gundur oyle hissetmiyorum hareketlerini ama panik olmak istemiyorum zaten hep panik oldum basindan beri rabbim korusun
1cicek kizlar bizde 28+4 olduk bugun benmde alt tarafimdan resmen cikacak sanki tekmeleri ya korkuyorm bende hareketleride cok sert ayni ande hem assagda hem yukarda hissediyrm normalmi bilmiyrm