AselinAnnesii 24+2 günlük hamileyim bir prenses bekliyoruz inşallah ama iki gündür hareketleri azaldi normalmi acaba ?
ozdenarda AselinAnnesii o aralar bir yavaslama bendede olmustu hatta bi gece acile gtmistik o icerde ne oyunlar yapiyodu ama ben hissetmiyodum o aralarda kendilerine uyku duzeni yapiyorlar belki sizde anne kiz ayri duzen yapmssnzdr 🤗
ipeksfr AselinAnnesii benimde öyle bi çok hareketli bi kaç gün sakin. Hissediyorsun dimi gün içerisinde ama?
Seyda123 AselinAnnesii Canim gayet normal m.etme benimde ole olmustu dinleniyodur bebis canini skma 1 2 gun daha bekle yine yoksa hastaneye gt ama bence hareket edecek 😄
ilaydanurhavvat AselinAnnesii bnimde aynı durum canım 23+2 haftalık hamileyim normalde her sabah kıpır kıpır olur ama bugün oynamadı normalde çok korkmam gerekiyor ama geçen haftada aynısı oldu o yüzden sakinim elbet oynar ❤🙏🏻
AselinAnnesii ozdenarda Yaa canim cok sagol icimi ferahlattin , ah onlar sağlıkla gelsinlerde ne yaptiklari önemli degil 😊
ozdenarda AselinAnnesii ne demek canm 🤗mesela bende Rabbim nasip ederse bi prenses annesiyim saolsn yaramaz gun icinde oynuyo snra aksam bi kesiliyo gece 12 ye dgru kalkiyo zar zor uyuyrz sabah 6 da tekrr ayakta 😂😂saolsn uylu duzenimz ters olustu
Rabia_26 Benimde öyle.doktor olabilir demişti.bir bardak soğuk su içip sol tarafına uzan bir iki saat icerisinde hareketlenme olmazsa kontrole gel demişti .denediniz mi hiç.
AselinAnnesii Rabia_26 yok canim nettede araştırdım karin ackende oluyormus suan kendime kahvaltı hazirliyorum denicem dediginide
Rabia_26 Her hareketleri her dakika hissedilecek diye birşey yokmuş zaten.guldn hanimin dedigi gibi ne oyunlar yapıyordur o içerde.
AselinAnnesii Rabia_26 tabii orasi öyle ilk bebem olunca haliyle endişeleniyor insan rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bu duygu cok güzel 😌
AselinAnnesii ozdenarda yaa benim kizda fena demekki erkekler daha mi sakin oluyo ayni sekilde yataga yatinca gece başlıyor tepinmeye 😊
ozdenarda AselinAnnesii ayy sanırım biraz cadı olucaklar smdiden başladı benmki restlesmeye 😂😂hele babamıza yaptıgı oyunlari bir gorsen daha doğmadan aşk yaşıyorlar inan ❤❤