Erken Kızlar buraya yeni taşınacağız . Bilmediğim bir yer . Burda memnun kaldığınız önerdiğiniz doktor tavsiyelerinize açığım ? Bursa’nın merkezinde de doktor olabilir farketmez
Nilaykirikbas5516 Erken yıldırım osmangazi hastanesi adnan şahin mutlaka gitmeni tavsiye ederim yapı olarak sessiz sakin bu nasıl doktor dersin ama işinin ehli ve çok bilgili bir adam
cutemom95 Erken biz görev nedeniyle batmanda yaşıyoruz ama ailem inegölde. Inegole gittiğim zaman da cihangir hastanesinde Hatice hanıma muayene oluyorum. Inegole doğum yapacak olsaydım ondan yapardım.
Nilaykirikbas5516 Erken mesela ben memnunum doye belki sende memnun olmak zorunda değilsin ama dene bence beğenirsin
Erken Nilaykirikbas5516 bilgilendirme yapıyor mu peki kimi hiç konuşmuyor da. Soru soruyorum sadece dinliyor doyurucu yanıt bile vermiyorlar
Pamukkiz Erken adnan şahine ben de tavsiye üzerine 2 kez gittim 16 haftalıktım bebeğimin kafa capını ölçüp yolladı her seferinde yatıp kalktıgım bir oldu yani hiç konusan biri değil. İşi konusunda iyidir ama gercekten hiç konuşmuyor
Nilaykirikbas5516 Erken tabiki yapıyor hani sordugun şeylere cevap veriyor onun dışında mesela numarasını veriyor bisey olursa mutlaka yaz yada ara ben hep mesaj atıyorum kendisine iletişime de geçiyorum
Pamukkiz Erken hatta canım başka doktora gittim 1 hafta sonra ben hemen kalkcaktım dur ya nereye dedi bi bakalım bebeğimizin organları oluşmuş inceleyelim dedi o zaman anladım 😊👍🏻