Elifnuraltunay 15 haftalik hamileyim ve şuanda regl olucam gibi sancim var hemde cok agiriyo. nedendir kizlar??
BusraAycbn34 Elifnuraltunay ağrınızın sebebini kestirmem çok mümkün değil ama açık renk iç çamaşırı kullanın ve sürekli kontrol edin herhangi bir lekelenmede acilen hastanenize başvurun bebişiniz büyüyorsa onun ağrısı olabilir belki inşallah önemli değildir çooook geçmiş olsun belki ayaklarınızı üşütmüşsünüzdür farkında olmadan 🤔
Kimyagercik Elifnuraltunay cok normal canim o sancilar hamileligin ilk bi kac ayi drvam ediyor regl donemin geldiginde
Elifnuraltunay BusraAycbn34 bilmiyorum ama cok endiseleniyorjm her tuvalete gittigimde bakiyorumm sukur birsey olmadi:/ belki dedginkz gibi gece ustum acik kalmiş usutmus olabilirim cumartesi kontrole gidicem zaten ins iyidir😪
BusraAycbn34 Elifnuraltunay endişelenmeyin hamileliğin olmazsa olmazı sakinlik... stres yapmayın üşütmüş olabilirsiniz çamaşırınız lekelenmedikçe sıkıntı yok büyüyorsa rahim kaslarınız gerildikçe ağrı yapıyordur kendinizden haber verin olur mu çok geçmiş olsun
tubatayfun Elifnuraltunay benimde o haftalarda oluyordu benim doktorum rahim biseye bagliymis ve rahim buyudukce oyle agri yaparmis ama siz doktorunuza sorun yinede
Elifnuraltunay regl donemime daha var :/ ay basindaydi, insallah iyidir insallah ciddi bisey degildir. kalbi durmasi, falan degildir ins insallah gelisiyordur evladim😪
Zezell Elifnuraltunay Yok canım kendini sakın endişeye verme bu ağrılar cok oluyor hamilelikde ..rahmin büyüyor simdi ondan yada gaz sancisi oluyo ilerleyen haftalarda ise siddetleniyor o agrilar çünkü birde cocugun baskısı ekleniyo
Hulyarecep Elifnuraltunay canım öyle düşünme kalbi durmuş olsa hiç bir belirtisi yokmuş kendini normal hissediyormuşsun bende etrafımdakilere şahit olduğum için sürekli mide bulantımı filan takip ediyorum bir anda kesilmesi sıkıntı oluyormuş belirtilerin kalp durmasının en büyük belirtisi buymuş
Hulyarecep Elifnuraltunay şimdi o durumda söyle Benim çok ağır geçiyor ilaçla duruyorum bir anda kesilmesi sıkıntı demek halada mide bulantım var. Ama bazı kişilerde hiç bir etkisi yokmuş canım yani hamilelik boyunca ne mide bulantısı nede bas dönmesi yaşıyorlar seninde öyle herhalde kolay geçiyor hamilelik 🤰🏻
Elifnuraltunay Hulyarecep insallah dediginiz gibidir yavrum iyidir😪 hemen cumartwsi olsada gidip gorsem dua edin bana nolur
Hulyarecep Elifnuraltunay sen içini ferah tut canım 😘 Sağ Salim kucagımıZa almak nasip kısmet olur İnşALLAH 🙏💕😘
Elifnuraltunay Hulyarecep kızlar sizle konustuktan sonra ayagima corap giydim yorganin ustune baddaniye attim oylece yattim. agirim biraz hafifledi🙏🏻