Bicik Kizlar dogrumu? Hamilelik boyunca corap giyinmemiz lazzimis yoksa dogum zor gecermis? Oyle okudum demin. Ben kisin bile evde corap giyinmem sevmiyorum corap😩
Kelebek1_ Bicik çorap giyip giymeme değil de ayaklarını sıcak tutman iyi olur üşütüp soğuk almaman için dikkat et ister istemez ağrısı sızısı olur herhalde :)
Sezensu Bicik Hiç alakası yok canım hurafe üşütmemek için ayaklarını üşütmemek yeterli bende hiç çorap giymem ama terliksiz de gezmem 🙏🏻
Filiztuana Bicik 33 +4 oldum doktorum hamile pantolonu olmasına rağmen dar paçalı pantolon giymemi ve çorap giymemi istemedi valla bilemedim şimdi bence en iyisini doktorun bilir canım ona danış derim
drn5410 Bicik belki ordaki kasıt ayakları sıcak tutmaktır 🤔 soğuk olunca ayaktan çabuk üşütülüyor ya 🤔 bende kışın çorap giyerim anca şuan yanıyor evler zaten ama terliksiz de basmam yere 🤔
Elvan_sare Bicik öyle oldugunu bilmiyorum ancak ben sürekli giyiyorum üşütmeyim diye ayaktan geçiyor ya adana sıcaklarında hep çoraplıyım
Aslihansan Bicik yok canım o hurafe ama ayakları sıcak tutmak iyi tabi üşütmemek için. Üşütünce malum enfeksiyon tarzı hastalıklar daha çabuk oluyo özellikle idrar yolu enfeksiyonu. Lohusayken de ayakları sıcak tutun derler üşütmemekle alakalı yani😀