Merhaba güzel anneler, bende 38+3 te spinal epidural sezeryan ile oğluşuma kavuştum çok çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin💙 Bu yolda en büyük şansınız ve gücünüz doktorunuz bunu da ayrıyetten söyleyeyim doktor seçiminize önem verin. Canım doktorum iyi ki var. Doğum veya doğumdan sonraki süreç ile ilgili merak ettiğiniz sorular olursa severek yanıtlarım. Epidural doğum sonrası sağ omzuma inanılmaz bir ağrı yaptı mesela dikişlerime değilde ona ağladım😬 Bebeğime Fanustan oksijen verdiler bir süre odamızda oksijen alıp verme hızı ile ilgili bir problem olmuş uyum sağlayana kadar verildi(1 saat kadar falan). He bir de süslenip foto çektirenlere de helal olsun demek istiyorum burdan çünkü ben bitik bir haldeydim🙈 Alt tarafın zaten tutmuyor, emzircem diye kan ter içindesin saçlarım bozuldu iyice, yarım saatte bir ağrım için bastığım epidural butonu var uyuştukça uyuşuyor bende bastıkça bastım ayaklarım ertesi gün öğlene kadar açılmadı zor yürüttüler 😂 velhasıl süslü bir lohusa fotom yok olamadı evde çekerim artık 😄 Çok şükür şuan herşey yolunda 6 günlük olduk Allah herkese nasip etsin 💙🙏🏻😊