Fatmasehrakis bizim için Beklenen gün geldi kısmetse şuan doğum için hastaneye gidiyorum .BENDE DUALARİNİZA TALİBİM🤲🙋😊
Yaseeeeemen Fatmasehrakis Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim bebişinle beraber evinize gelirsiniz…
Bebekbal Fatmasehrakis allah yardımcın oldun canım,sağ salim kucağına al 🤲🏻Nas felak ayetel kürsi okudum senin için
anneliktadi @Fatmasehrakis rabbim bir avazda kurtarsın.. 🤲🏻 kızlar bana da dua edin sanırım ben de yakında giderim rahat oturtmayan bel ağrım ve kasılmalarım var ilk gebelik olduğu için emin olamıyorum da
Fatmasehrakis anneliktadi amin insallh 🤲😊 sende bebeğini sağ salim kucagina al insallh 🤲 benimde kasık ağrılarım vajinal batmalarim var son 2 haftadır çok hatta
Fatmasehrakis anneliktadi son iki üç gündür hareketlerimiz biraz kısıtlıydi yerimiz daraldı diye ama skintiymis yoktu smdi kucağımda çok şükür
Fatmasehrakis Bebekbal çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 cnm sende sağ salim sağlıklı sıhhatli al insallh kucagina
ecembugra53 Fatmasehrakis dualarım seninle canım 😊🤲🏻 Saglıkla tek bir avazda bebeğini kucağına al inş canım 😊
Fatmasehrakis ecembugra53 amiin insallh .🤲😊 Darısı siizn başınıza olsun biz evimize geldik bile çok şükür 😊
anneliktadi @Fatmasehrakis yaa maşallah rabbim analı babalı büyütsün daima🥰 ben doğumunuz başlamıştı ya bebeğin o anki hareketleri nasıl diye sormak istedim kendimde belirti arıyordum da☺️
Fatmasehrakis anneliktadi ya 😊 ben yanlış anladım . Sezeryan doğum yaptım ben ztn cnm o yüzden bı belirti yok 😊
Fatmasehrakis Wonderanne evet doğduk evimize geldik çok şükür sağlıklı sihhatliyiz 🤲 darısı tüm hamislerin basina
Wonderanne Fatmasehrakis Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍♥️