ElifKarata Aysenaz kafam karştı vallahı sirkeli suyu bende iyi diye duydum yapıncada kasıntıyı aldı rahatlattı
Kmelikem ElifKarata bence doktorunuzu dinlemelisiniz burada fikrini danıştığınız hiç kimse onlardan daha çok bilmiyor. Bende mantar olmuştum doktorum 2 günlük bir fitil vermişti ve bakmadı o fitil geçirdi 2 günde zaten..
KezbanAyhanKorkmaz ElifKarata bakmadan yazabiliyorlar canım. Bakılacak birşey Yok zaten kaşıntın var ve süt kesiği gibi akıntın var enfeksiyon mantar olmuşsun. Bunda bakmasını gerektirecek birsey yok😀
Sibel3434 ElifKarata ben bugün gittim bende de kaşıntı var 1 litre kaynamış suya soğuduktan sonra 1 fincan elma.sirkesi döküp onunla temizleyecekmissin yarın yapmaya başlıycam bende inslalah faydasını görürsün
ElifKarata Sibel3434 insallah canm vallahı bana verdiği fitili kullandım kullanamaz olaydım hap gibi kaygan değil ağlaya ağlaya yarısı nı zor yerleştirdim
biiiidamla ElifKarata canm gebelikte kullanılan ilaçlar sınırlı oluyor ya belki ondan bakmamıştır ....yada önceden de aynı şikayetin varsa tekrarlamış diye düşünmüştür doktor
bebiss1 ElifKarata idrar testi yapmadi mi canim egerki idrar testinde varsa bakmadan yazmistir bende de bu gün basladi aradim doktorumu 24. de gel dedi hafif yanma var kasinti da akinti yok öyle bakalim ne diycek
ElifKarata bebiss1 yapmadı canm idrar testi daha önce enfeksiyon geçirdim ben ama farklı bir doktora gidiyordum buna yeni gidiyorum 2 . Gidişim