Mucizemm25 https://m.trendyol.com/tommybaby/eagle-aluminyum-lux-cift-yon-bebek-arabasi-2019-fume-p-4582573 kullanan var mı bu arabadan?
Eliftmzkrkmz Mucizemm25 travel sistemler daha rahat olmazmı. Bende böyle bakıyodm herkes traveli önerdi. Pusetide var araba için rahat oluyo. Letgodan temiz 400 tlye aldım.
Mihrimah41 Mucizemm25 kabin tipi pratik olanlardan öneririm. Hem hafif hem yer kaplamıyo hem de geniş.
Mucizemm25 Eliftmzkrkmz travel sistem çok kaba geliyor ya böyle rahat bişey bakıyorum letgo da çok ama virüsten dolayı güvenemiyorum
Eliftmzkrkmz Mucizemm25 yani tabi tercih sizin. Ben virüsten önce almıştım. Yinede aldığım gibi halı yıkamacı arkdşımız var ona verdik herşeyini detaylı yıkadı sağolsn öyle eve getirdik
Mihrimah41 Mucizemm25 canım bütçeni bilemiyorum tabi ama seçenek çok. Gb qbit, kraft, chicco,tripper … kabin tipi diye aratırsan çıkar çok değişiyo fiyatlar
AysSer Mihrimah41 bende kabin boydan yanayım. Çocuğu 2 yaşa gelip hala travel kullanan var mı? Ben genelde bastona döndüklerini gördüm. Kabin boy arabalara da puset kullanılıyor zaten.
Hllc Canım attigin arabanin aynisindan aldik daha yeni uclu set olarak cantasi ve puseti var icinde 650 tl ama kullanisli bence
Mihrimah41 AysSer evet bastona geçtim ben de 😔 hamile olmasam belki devam ederdim ama zor oldu artık bagajdan indir kaldır
Ayazoz Mamas papas occaro kullandım ilk bebegımde. 2,5 sene kullandım tepe tepe. Hıc bır zarar gormedı. Şimdi kardeşi için sakladık. Kardeşide onla büyüycek inşallah