Kızlar planlı spinal sezeryan olarak 38+4 randevu aldım , herşey çok güzel yolunda belden iğnem yapıldı uyuştum ama bana çekiştirmeleri hissedeceksin haberin olsun dediler dedim nasıl bi çekiştirme olabilir ki yani en fazla teyzemde geçen sene spinal sezeryan oldu çünkü hiç korkma bişey hissetmeyeceksin diyordu, neyse bunlar beni kestiler hissiyattan anladım çünkü bebeği çıkarmaya çalışıyorlardı sonra bişey oldu 4 kişi birden panikle biri ordan çekiyor biri burdan n’oluyo ya dedim ameliyat masasında evirip çevirdiler resmen beni bebek çıkmamış ben aşırı derece karın kaslarımı kasmışım sonradan doktor öyle söyledi ben n’oluyo aaaa diye bağırmaya başladım sanırım sakinleştirici yaptılar yada bayılttılar uyandığımda ameliyathanede güneşi omzuma koyuyolardı noldu n’aptınız bana falan dedim öyle gerekti diyip odaya çıkardılar sonrası güzeldi ilk yürüyüşte öyle acayip zor değildi , sonda takılmasını uyuşmadan önce yapmışlardı oda çok acılı değil sadece kişiden kişiye değişir benim gibi kasıntı insanlar spinal sezeryan olmasın bence resmen travma gibiydi evirip çevirmeleri bazısı da hiçbişey hissetmiyor işte dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor , kızım saat 10:08 de dünyaya geldi pamuk gibi birbirimize alışmış şekilde buluştuk maşallah diyeyim çok güzel bir duygu zamanı gelince tüm anne adaylarına yaşatsın bu duyguyu😊 benim ilk bebegim , emzirme üzerine yoğunlaştım Bugün kendini çok fazla uykuya veriyor emmek istemiyor ama zorla elimle sıkıp ağzına damlatıyorum bi şekilde idare ediyoruz zamanla o da düzene oturur diye düşünüyorum 😊 sormak istedikleriniz varsa yanıtlarım 💖🙏