Golgee 37 haftalığız. Bebişin kafa gelişimin 2 hafta ileride olması sebebiyle suni sancı ile erken doğum yapan varmı doktorum 38. Haftanın ilk gününe yatışını yapalım yoksa sezeryan gerekir normal doğuma uygunken, dedi ne yapmalıyım sizce? 😐
Zlhb Golgee erken doğum değilki bu gayet normal haftası benimde aynı sebeplerden 38 de alacaktı tam benim için o gün uygun değildi 38/3 te alacak o yüzden sezaryen.Tabi doktorunu dinle başkasını değil
Bicanbehiye Golgee 38.hafta erken doğum değil ki .neden panik yaptın 37 +5 te doğurdum hiçbir sıkıntısı yoktu
Ilawka Golgee Allahin izniyle sag salim kuxagina alirsin insAllah amin.. kilosu ve ciyerleri normalse bir sorun yoktur cunku en iyisini doktorlar bilir zaten. Hem sezeryanli tum hamileleri 38 haftada aliyorlar
Selimem Golgee haftası iyi bir de ilerde gelişimi canım Allahım izniyle birsey olmaz bende 38+3 üm yarın doktora gidicem bakalım ne dicek bana da :)💐🤲🏻🧿
Rukiiii Golgee korkma canım bende suni sancı ile 37.haftada doğum yaptım sağlıklı şekilde evimize geldik şu an 26 aylik
Golgee Selimem bende cuma günü yatış planlıyorum da bakalım sen en son kaçıncı haftada gittin canm boyu kg si ne kadardı acaba
Golgee Bicanbehiye sanırım ablamdan etkilendim biras daha beklesemiydin acaba kendi sancısı dedi. Oda 38 de doğurdu suni sancı ile bebeği 1 hafta küvezde kaldı ondan herhalde .s
Bicanbehiye Golgee o bebekten bebeğe değişir.onunki küveze girdi diye seninki de girecek diye birşey yok.diyorum ya hiç birşey o olmadı benim oğluma ne küvez ne başka birşey
Golgee Rukiiii maşaallah Rabbim hayırlı uzun ömürler nasib etsin bebişin ve sana. Suni sancı ile ne kadar sürdü acaba doğumunuz? Benim şuan 2 cm açıklığım varmış siz gittiğinizde açıklığınız felan varmıydı