buseyusuf27 Derinsema bence bısey olmaz bir yudumdan 😁 ona bakılırsa bende tarıhı gecmıs süt içtim gecen gün 4gün gecmıs
AyaYlmazYldrm Derinsema bnce arkadas zaten saka yapmistir saka yapmadiysan ciddi bi soruyu sorduysan parmak sal kus allah korusun hemen olebilirsin
1989-- Derinsema bende tarihi bayagi geçmiş süt ictim hic birsey olmadi korkma psikolojik bisey oluyo gibi düşünüyorsun
Hhanim Derinsema daha gecen gun ictim hemde ağzımın tadi yok sandim baya ictim 😂😅🤦♀️🤦♀️ cikarmaya calis olmuyorsa da zorlama. Bu kadar düşük miktardan isey olmaz azcik icmekten
Derinsema buseyusuf27 yaa cok korktum esimede bisey diyemiyirum kizacak buraya yazayim dedim bebegim hareket ediyor ama kusmak geliyo habire mide yanmalarimda basladi
Derinsema AyaYlmazYldrm parmak attim neler neler yaptim ayranda ictim ki yorum yapmak zorunda neden hissetiyorsunuz onuda anlamadim kimse buraya bisey yazamayacakmi yaa
buseyusuf27 Derinsema gece yatmadan önce ıctıysen zaten normal mıgde yanması ama bılemedim bnde bısey olmamıstı olsaydı coktan olurdu kac gun gectı ustunden sen mıgdenı bulandırma ekmek ye bıraz gecer sodan varsa ayranlı soda yap kusarsın yada rahatlatır oda mıgdenı
AyaYlmazYldrm Derinsema mantik cercevesindemi gerckten yazdigin sey sorun yok bu bnim fikrim bu yorumu ypmk istedm yaptm herkese acij bir platform
Nurtugce01 Derinsema ayranın her zehirlenmeye iyi geldiğini düşünen bir kitle var sanırım sende onlardansin canım. Ictigin sütten bisey olmaz ama ayranında faydası olmaz aklında bulunsun
buseyusuf27 Derinsema tmm bısey olmaz yatmadan once ıctıgın ıcın mıgden yanması normal yanı yemek bıle yesen yatmadan once mıgdeyı yınr yakar oyuzden doktorlar yatmadan en az 3 saat onceden yemek ısı bıtmıs olsun dıyorlar korkma bsy olmaz ekmek at agzına gecer kafana takma
Kesici Arkadaşım sanki çamaşır suyu içtin. Hiç birşey olmaz. Ne olacak Allah aşkına. Altı üstü süt. Senin şerefine sütü bozup içicem. İnan dalga geçmek için demiyorum ama siz bizimle kafa buluyorsunuz gibime geliyor
Derinsema Kesici ne alakasi var aciklarmisn biz siz dogru duzgun dusunuyorsunuz dimi surada hic yoksa 10 kisi cevap vermis senin gibi iki kisi cok bilmis gerisi en agzindan insan gibi cevap veriyo
Seyyydaaaa Bir gıda mühendisi olarak yazıyorum içtiğiniz bir yudum bozuk süt ne size ne de bebeginize bi zarar vermez sadece belirttiğiniz gibi midenizi bulandirabilir o kadar.. Ayrica merak ettim bozuk olduğunu nerden anladiniz ?
Derinsema Seyyydaaaa canm kayinpedrrimde ictim tadi acayip bi seydi halada agzima geliyor igrencdi yani