aesma Hangi balık hapını kullanıyorsunuz ? Bana doktorum kullan demedi ama kullanmak istiyorum hangisini önerirsiniz?
Kdrfts aesma ben i mom kullaniyorum hem omega 3 hemde multivitamin 13 haftadan bu yana hep kullandim 32 hafta olduk
Susamtanesii Bende femix kullanıyorum ithal bir ürün ilaç değildir yazıyor içinde tüm vitaminler var haftada 3 kez içiyorum tavsiye ederim 🙂
Homozigotmutant aesma 6. Aydan sonra kullanılıyor zaten piyasanın en iyisi bence ocian mumy hamiellere özel
sydv Homozigotmutant ben 12. Haftamda başladım haftada iki kere balık yemen gerekiyor dedi doktorum ben de yiyemem deyince verdi
Serenmaras Ocean mumy kullanıyorum bende içerisinde multivitamin multimineral omega 3 içeriyor çok da güzel tavsiye ilacı hiç bir rahatsızlık yaratmıyor
SevDin aesma ocean plus kullanıyorum ama doktorunuz tavsiye etmediyse kullanmayın derim yada danışıp öyle kullanın
Gencanne01 aesma en ıyısı imom Muş bende ağzıma balık sürmem kokusuna katlanamam o yüzden güçlü dıye onu aldım
Ezglkr Omega royal kullandım hamileliğim boyunca Doktorum kullanmak istersen bunu kullan başkasını kullanma dedi Biraz pahalı ama etkili bence