leyla25 Aylaninannesi kızlar kasılma denilen şey nasıl oluyor tarif edebilir misiniz ? Bende 35.haftamdayım da bilmediğim için anlayamıyorum
YelizDurmus Mom9272 kasılmadım hiç ve merak ediyorum açıkçası hiç adet sancısı da çekmedim geçen nst ye girdim hiçbişey çıkmadı benimki karnımda kalmaya meyilli gibi
Babykitteniscomin Aylaninannesi 36+4 olduk ağrı değilde bebek bi yerde toplanıp karnım sert oluyo yamuluyo bu da mı kasılma sayılıyor acaba ? Hiç saymadım ama günde kaç defa oluyor diye
tugce67-67 Babykitteniscomin ay benimde aynı 36+2🙄itiyor bi yere toplayıp kendini arada sol kalçama ağrı giriyor.yürürkende hep aşağıya baskı yapıyor çişimiyapacagım diye korkuyorum😂
cankiz1010 Benim çok fazlaydı afedersiniz çıkacak gibi oluyordu. Doktor magnezyum verdi geçer dedi durun bakalım geçecek mi🥴
YelizDurmus Mom9272 erkenci sanırım seninki 😂 ya deneyimsiz olmak ne kadar zor 😔 hafif silik pembe leke geldi 1 damla bile diyemem ve korkudan uykum kaçtı doktora gidene kadar da aklımda kalır düşündürür beni 😔