tekbirask156 Merhabalar iki üç gündür demir ilacı kullanmaya başladım ve bugün dışkim siyahtı . İnternette okudum demir ilacı (ferrum) yapabiliyormus . Yaşayan var mı ? Endiselenmeli miyim ? (17+3olduk)
feamtrmea tekbirask156 endişenlenmenize gerek yok tamamen içtiğiniz ilaç yapıyo kabızda olabilirsiniz oda normal😊
Marazin_annesi tekbirask156 ben de kan ilacı kullaniodum öyle oluyodu korkulcak bişe yok normal ama ben bıraktım ilacı 😊
Bicanbehiye tekbirask156 internetten okumaya gerek yok prospektüsünü okursan orda zaten dışkı da renk değişimi olabileceği yazıyor.herseyi dert etmeyin
bburcu tekbirask156 sorun yok hepimizin ortak sorunudur şuan 😅 daha öncede kullanmıştım o zamanda aynısı olmuştu
tekbirask156 🤪🥰 sağ olun valla içim rahatladı . 🤗 Ayni sorunlar herkeste varmış demek ki 😁😄 Allah’ım yardım etsin de sağlıkla gelsinler 🙏🏾
Lamia65 tekbirask156 Hayır canım.Korkma bende Elevit ilacı kullanıyorum oda öyle yapıyor korkmana gerek yok🌹
tekbirask156 Kramplariniz oluyor mu arkadaşlar ? Kramp girince acaba bir şeyi istemiyor da tepki mı veriyor diye düşünüyorum 😁😄🤣
M_N_R tekbirask156 Endiwlenme bendede oyle oluyo.Demir ilaci ve kan ilaci diwkida kararti yapiyo.Idrarin rengide koyu sari oluyo normal biwey.