Ebrusrtkpyln sirdaass bende de olmuştu hatta post açmıştım benim de iki ayağımda kınalıydı ve bildiğimiz kına kokuyodu yaşayanlar vardı ama onlar bile gelende avuç kadar leke tarzı oldu falan demişti ama benim ayağım komple kınalıydı ☺️
Dlrdngl sirdaass ay bana da olmuştu uykudan uyanınca bildiğin kına yakılmış yıkanmış gıbı duruyor kırmızimsi renkte kokusu da aynı kına bir kere de ayağıma yakılmısti. Eskiler uyku yarı ölüm halidir insan uyuyunca ruhu çıkıp gezer derler benimki düğüne gitmiş herhalde deyip gülüp geçmiştim😂😂
5478 sirdaass sağ ve sol elimde kınayla yakılmış harfler ve cizgiler vardı uyandıgımda kına kokuyordu ama nedenini bilmiyorum bende 🤷♀️ Kınayla felan uğraşmadım en son yakdığım kına kına gecemde olandı
MutluAnnnecik Glshhrn söylentiler söylentiler.. yalnız değilken birşey gelmiyor muymuş??? Bu ne saçmalık ?? O zaman yanımızda çanta gibi insan gezdirelim bize bisey olmasın 😏 fakat doğrusu şudur ; yeni doğum yapmış bir anne madden ve manen zayıf olduğu için bazı varlıklar da bundan cesaret bulup musallat olabiliyorlar.. o yüzden kendimize iyi bakmalı ve hergun dualar okumalıyız Rabbimize sığınmalıyız.. unutmayalım ki tüm varlıkları yaratan Allahtır ondan gayrı koruyacakta yoktur …
5478 ipeginannesi kime göre neye göre herkesin düşüncesi kendine sonucta bizde biliyoruz bazı şeylerin kulağa tuhaf geldiğini ama sizin cevrenizde vs olmayabilir söylenmeye bilir herkesin kendine göre bildiği ettiği farklı şeyleri vardır. Siz düşünmüyo olabilirsiniz bana görede evet tuhaf ama oluyor yani yaptım mı yaptım acayip yada değil . Arkadas sormuş herkesde başından geceni söylemiş . Ne dedim bnd dua oku en güzeli o …
MinnakLiva İnanç konularında tartışma olmazsa seviniriz burası mutlu olmanızı istediğimiz bir platform ve her görüşe saygımız vardır, sadece kavga etmemenizi istiyoruz 😇😇💕