Sevada Bebeğiniz 21.haftada kaç gramdı? Doktorum 2 hafta önden gıdıyor dedi ense kalınlıgıda detaylı ultosonda sınırda cıktı basına boyle bıaey gelen var mı yardım edin lütfeen
Prenses39 Sevada tam hatırlamıyorum fakat 200 küsürlü bi gramı vardı o haftada ende kalınlığı kaç çıktı
Asli1453 Sevada 21 haftada 500 gramdı sizin kaç gram bana 1 hafta önden gidiyor dedi ense kalınlıgımıza iyi demişti sizde içinizi ferah tutun İyi olur inşallah
Gizemito Sevada 20. Haftada 500 gr dı oğlum, detaylıda ense kalınlığı ile ilgili herhangi olumsuz bir detay vermedi doktorum yalnızca iri olacağını en az 3600 3700 doğuracağımı söyledi. İkili test yaptırmış mıydınız?
Sevada Prenses39 ense kalınlığı 7.2 cıktı bebek 22 hafta 6 günlük gozukuyor. 510gram doktor 22 haftadan sonra cok önemli degıl ense kalınlıgı ama fetal dna yapalım dedi cok endıselıyım 2 gündür uyuyamıyorum
Sevada Asli1453 510 gram gozukuyor 2 hafta önde dedi fetal dna yaptırdım 10 günde cıkıyormus sonuc ama cok endıselıyım
Sevada Gizemito ense kalınlıgı ve burun kemıgı ölçümü 12. Haftada normal cıkmıstı oyuzden doktorumda gerek duymamıstı taki bu haftaya gelene kadar 😔 ne dusuncegımı napıcagımı sasırdım😔
Prenses39 Sevada ya 11 haftada falan normal çıktıysa şimdi çocuk on hafta daha büyük ne bileyim bence ölçü o yüzden farklı olabilir yani
Gizemito Sevada Sakin olun doktorda söylemiş bu haftalarda çok önemli değil diye. İçinizi ferah tutun