0101sevo Kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum . Takviye olarak herhangi içecek falan kan sulandırıcı etkisi olan bişi tüketiyormusunuz ?
Miragee 0101sevo gerek yok kuzum sadece kendine dikkat et Bi yerini kesmemeye özen göster bu arada kaç haftalıksın
0101sevo Miragee aynen kzuum normalde çok sakarım dikkat ediyorum kesmemek için 6 haftalık kuzum cuma günü kontrolüm net olarak ogun belli olacak
DidEmre 0101sevo genetik test yatırdınız mi peki. Araştrma yapıldıktan sonra mı iğne verdi doktor canm
0101sevo Hll3840mhmt canımm yapmadım ama tarif aldım yapmak için Buzlu portakal ve limonları şeker ile robottan geçiriyoruz Sonra buzlu suya karıştırıyoruz bekleyip 2 saat sonra süzüyoruz🥰
esrAlp 0101sevo tam tersi kullanmamanız lazım kan sulandıran yiyecek içecekleri kanamaya sebep olur Allah korusun şalgam suyu , kiraz , vişne ve suyu , greyfurt bunları tüketmeyin
esrAlp 0101sevo bu konu halkında başlık açtım üç dört gün önce çoğu kişi bilmiyormuş doktorlarına sorup teyit ettiler özellikle şalgam suyu vişne suyu çok tehlikeli kiraz da ben çok canım isterse bir tane yiyorum
esrAlp 0101sevo biz ilaç kullandığımız için sorun Daha da fazla sulanırsa vücutta kanama olabilir Allah korusun greyfurt zaten bütün ilaçlarla etkileşime geçebilen herhangi bir ilaç kullanırken yenilenmesi gereken bir meyve