Prensveprensesinannesi nnt28 bende hiçç etkisi olmadı doktor bile söyledi kuvvetli ilaç diye sonra zofer kullandım çok iyi geldi
Brtkaan nnt28 38. Haftama girecem hâlâ kullanıyorum. Çok faydasını gördüm ilk zamanlar geceleri yatmadan 2 tane içiyordum, sonradan bulantım azaldı ama tamamen bitmedi geceleri 1 taneye düşürdü doktorum 1 tanesi bile etki ediyor yani
nnt28 Mom9272 işe yarıyor mu gerçekten dünden beri kusuyorum bende bugün doktora gittim vitamin serum taktılar birde prilamı önerdi
Dgn2 nnt28 Gece yatmadan 2 tane aliyorum gunduz uyku cok yapiyor o yuzden icmiyorum 19 haftalik oldum hala kullaniyorum en iyi arkadasim oldu prilam😍
Mervella34 Bir gün içmesem yediğimi çıkarıyorum , kokulara tahammül edemiyorum prilam olmadan olmuyor valla 🤷🏻♀️
Brtkaan Mom9272 zararı olur diye çok korkuyordum ama doktorum iç bebeğe bi zararı olmaz vitamin var içinde dedi doğurana kadar kullanacam sanırım 😂
okroya Bende hiç bir işe yaramadı. İlacı içip kustuğum çok oldu bende bıraktım her türlü kusuyorum zaten boşuna içiyodum 😃