Gulsum_coskun Ezgim inşallah canım ilk gebeliğim hamile kalmadan öncede yemekle aram yoktu şimdide yok mide bulantim yok ama genede iştahım yok o yüzden soruyorum 😊
Gulsum_coskun firuzeelmi canım bide sen kaç kilo aldin göbeğin belli mı çıktı mı baya bende hala bir şey yok 🤦♀️🤭😂
firuzeelmi Gulsum_coskun vah vah kader arkadaşım bende de aynı karnım çok belli değil azcık biliniyor bide 4 ay içinde 2 kilo aldım o zamanlar yemekleri pek fazla yiyümiyordum ama şimdi her şeyi yiyorum belki bundan sonra kilom arta🤭
Esraugur2310 Ezgim ay bende bu civarlarda doğsun istiyorum 3 bucuk bile olur ya oğlum 36 haftalik dogdu kilosu 2200dü cok minnakti kizim insallah zamaninda gelir 🥺
Gulsum_coskun firuzeelmi normalde kilo almayı sevmeyiz ama hamile oluncada insan bi karnı çıksın istiyor ya 😂😊
Behll_drl firuzeelmi merhaba benim bebeğimin kilosu 17+3 te 245 gr boyu 19 cm di doktorum normal demişti ama yorumunuzu okuyunca tereddüt ettim doktorunuz neden yasakladı şekeri🤔
firuzeelmi Behll_drl kanımda şeker fazla çıkdı çoçuk doğuşunca çok büyük olucak dedi o yüzden yasakladı
Deletedmom337 Gulsum_coskun cunku bende cok dovundum oyle cok agladim niye dusuk kilosu falan diye suan masallah kilosu iki hafta onde 34 haftaligiz
Anneyim Kızlar benim ki de bugun ögrendim 1071 gram iyi mi şizce sanki zayıf olacak bu sefer diye tereddüt ediyorum bu arada 27+2 haftalıgız