Mevaninannesi21 Kızlar doktor idrarımda enfeksiyon olduğunu söyledi ve “Üromisin” diye toz bir ilaç verdi. Doktora da pek güvenmiyorum içen oldu mu bu ilacı. 5+6 haftalığım
Busratm Mevaninannesi21 Doktora güvenmiyorsunuz ama buradakilere güveniyorsunuz. Buraya sormak yerine bir doktora daha sorsaydınız daha mantıklı olabilirdi bence.
Mevaninannesi21 Busratm evet ilk kez gittiğim doktordu hiç konuşmadan direk ilacı verdi yolladı. Başka doktor da yoktu. Buradakiler daha önce bunları yaşamış kişiler. Bilginiz yoksa yorum yapmayın.
Busratm Mevaninannesi21 Bilgim var sağlıkçıyım. Doktora güvenmiyorum demen bütün bilgilerimin önüne geçti. Yorum yapıp yapmamaya ben karar veririm. Burası özgür bir platform.
Mevaninannesi21 Busratm ama benim sorum sonuçta. Doktora tek güvenmeyen ben değilim ilk kez gittim yeni gebeyim ve doktordan güven alamadım ne var bunda çok abes birşeymi? Hiç bir doktora güvenmiyorum demedim sonuçta. Ne yaşadığımı bilemezsiniz.
Busratm Mevaninannesi21 Abes olan doktora güvenmemek değil. Doktora güvenmeyip buraya danışmak. Ben de size buraya sormak yerine başka bir doktora danışsaydınız dedim. Bunda abes durum ne peki?
Mevaninannesi21 Busratm Hiç aklıma gelmemişti başka doktora danışmak çok sağolun gerçekten! Tabiki de başka doktora gideceğim. Burada kullanan oldu mu diye sordum. Hani burası soru,danışma platformu ya. Daha fazla münakaşaya girmek istemiyorum.