Busra-0811 Adetin 2. Günü yapılan hormon tahlillerim Fsh-8,20 Lh-9,03 adetin 13. Gunu bakıldı onun dısındakiler 2. Gunu Tsh-2,20 Prolaktin-8,64 Estradiol-60,83 Fsh bana yüksek geldi kızlar onceden 4 falandı bu sonuçlara göre gebe kalırmıyım sizce cok mu kotu🙄
SevilayBayram Busra-0811 bu değerlerin yanında sınır değerleri araşıkları olur. Ordan bakabilrsinz. Değerin dışındaysa anormaldir
iremgun Busra-0811 değerleriniz l( lh için yorum yapamıyorum adetin2. Günü bakılması en iyi sonucu verir dedikleri için)gayet normal bu değerler
Tugce28 Busra-0811 canım hepsi iyi kafana takma fsh 10 un altında olduğu sürece normal diyor doktorlar
papatya35 Bencede gayet normal fsh YükseK olmasından ziyade Fsh ile LH oranı çok önemli o oran 2den düşük olması çok iyi senin değerlerinde öyle . Tiroidin normal . Estradiolı yorumlayamadım pek bilgim yok ama olması gereken aralıklarda hepsi
papatya35 Busra-0811 evet evet zaman zaman değişiyor o çok takılmayın 11den fazla olduğunda zor oluyo doktorunuz da ekstra bişey demediği sürece hiç takma kafana
EsEf Busra-0811 fsh menopoz hormonundşye geçer 11den düşük olmasını bekler doktorlar siZin sonuclar gayet güzel
EsEf Busra-0811 ama amh testinize bakılmamış yaptırmadınız mı fsh amh ile beraber değerlendirilir genelde adetin ikinci günü bakılır