Aybukeb Kasık ağrısı iki gündür de sol bacağımın aynı yerine hep kramp giriyor sıcaktan içim yanıyor çok hareket etmem de yasak sancılarım için ilaç içiyorum canımda çok sıkılıyor tek tek haftaları sayıyorum planlanan doğumumuz 17 temmuz bakalım miniğimiz beklerse
Baharbal Urasmom son 35 gün kaldı sabah karşı uykularım çok bölünüyor hiç bişey yapasım gelmiyor hep oturup yatmak istiyorum
Alinsmom Ben de 35+2’yim geceleri ateş basıyor sabah 6da uyanıyorum ağrıdan, geceleri dönerken kasıklarım acıyor hamile yastığım var iyi ki yoksa çok konforsuz olurmuş😅
Hkose_972 Urasmom son bir ay olmasada son 40 gün yalancı sancılar,boğaz yanma,ayakta yanma bel ağrısı bacak ağrısı bakalım daha neler görücez😀😃
Gulen_91 Hkose_972 canım aynısı bende de var son 22 gün ama Dr nst de ufak ufak sancılar başlamış dedi hazırlıklı ol dedi şimdilik normal doğum dedi ama inanınki sonlara yaklaştıkça zaman geçmiyor ne zaman olcak doğum nasıl olcak diye düşünmekten gece uyuyamıyorum.
Saadetctk Urasmom son 1 ay geciyor yinede ama asıl o son 1 hafta hic geçmiyor vallahi 10 da uykum gelen ben saat gece 3 de bile evde dolanıp duruyorum uyuyamiyorum son hafta zormuş valla
Hkose_972 Gulen_91 bizede geçmiyor son 39 gün inşallah bakalım bi an önce kızıma kavuşmak için bekliyorum bakalım🧿