Mink-hyt Didialp ben kendim yapıcam bi tane var beşik le bir geldi içinde ama örgüyü seviyorum nette çok pahalı ben kumaş aldım 50 liraya bide 20 liraya boncuk elyaf sadece dikçem
Gl-Misli32 Mink-hyt bende ayni seyi dusunuyorum galiba en dogrusu kendi yaptigimiz olacak, orgu modelleri cok guzel internetde cok baktim hem pahali hemde ensiz
Gl-Misli32 Didialp örgü bebek yatak koruyucu yazin cikar you tubede nasil yapilacagini gosteren videolar var, durumunuz iyiysede alabilirsiniz hazir cesit cesit var ☺️
Didialp mavisimm ya ben kısa l şeklinde alıcam birde anne yanı yatağın etrafı için,rabbim korusun minikleri
Didialp Gl-Misli32 şimdi görünce anladım:) ya o modelleri cok beğeniyorum,ama yatak zaten küçük bir de içine reflu yatağı koycam cok sıkışık olur die düşünmedim uoksa cok güzel
gokcecan Sareaykilic https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LCW-HOME/bebek-ve-cocuk/Besik-Koruyucu/3998156/671038
Gl-Misli32 Didialp anliyorum ben normal bebek yatagi alicam onun icin yoksa kucuk besiklerde yer kaplayabilir belki ama dikkat edersen ince oluyor internettekile sadece uzunlugunu secebiliyorsun
Mink-hyt Didialp kendin yaparsan en boy ayarlarsın Kİ ben ilk başta eni toplam 15-16 cm diye düşünmüştüm sonra vazgeçtim beşiğim büyük daha yumuşak ama enli yapcam mesela .
gokcecan Didialp güle güle kullalım hepsini inşallah.. ben oyuncak örgü vs kullanmıcam. Tehlikeli halleri olabiliyormuş. Büyüdüğünde bazaya geçtiğinde istediği şeyle doldursun 😂 beşiği az olsun öz olsun 😅
Didialp gokcecan benimde olmucak örgü yada oyuncak işte sadece yarım korumalık aldımm hem baktığımda da görürüm dedim :)