Banu26es kivirciginannesi benimde 21 mart son tarihim. Bugun biraz lekelenme oldu insan korkuyor yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. Bu kez inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Yarensss Mlkkkkkkk 2 gün gecikmeyle betam 79 du şuan 11+2 haftalığız 🐣 değeriniz gayet iyi Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Banu26es kivirciginannesi dün sabah ölçtüler 213 çıktı ama kendinle kıyaslama sakın herkean başka oluyor değerleri
Biradettugce Mlkkkkkkk gözün aydın inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna 🙏☺️ ben beta 42 ile öğrenmiştim cok düşük değer olduğu için korkmuştum ama şimdi 17 hafta olduk. Herşey güzel olsun sizin içinde inşallah
greybrde Mlkkkkkkk ayy nasıl sevindim sizin adınıza 🥰🥰🤌🏻 Ben 3.20 idi ilk verdim 5 gün sonra bida verdim 181 idi 2 hafta sonrada kesem göründe yani 181 ile öğrendim öyle kaldı bir daha doktorda istmedi bende merak etmedim güzel ilerledi demekki
Bts1 Miniginannesiiii1111 yaaaa 184 ten sonra kaç oldu ben Perşembe vermiştim 184 pazartesi verdim yani dün 570.16 normal mi sizce ilk verdiğimde de 92ydi