Mlkkkkkkk Mervetly masallah sana da guzel bir hamilelik saglikli uzun omurlu hayirli bir evlat diliyorum🧿🥰
Mlkkkkkkk Esrasrcnn masallah kuzuya🥰🧿 bizim de beta katlandi cok sukur haftaya ultrason bakicaz insallah
mucizekese Mlkkkkkkk ben 19 la öğrendim Pazartesi yeniden tahlil yaptircam bakalim ne olmuş umarim her sey yolunda gider Allah isteyen herkese nasip etsin
Banu26es Merakliana bende ilk öğrendiğimde 24 tü adetimi 1 gün geçmişti. Yarın tekrar kan vericem umarım düzenli olarak artar. Sizde 20 ile öğrendiğinizde gebelikte düşüklük yada olumsuzluklar yaşadınız mı. Daha önce 2 düşük yaptığım için ve ilk defa bu kadar düşük hcg ile karşılaşınca korktum
Merakliana Banu26es yok hayır sdce doktor strese sokuyor sürekli deger düşük oldugu için. Ultrasnda gec gözüktü ama siz içinizi ferah tutun. Benden iki günde bir kan isteyp durdu. 20 40 110 mu ne cıktı daha da isticektş yani de bıkkınlık geldi bana 😅 çok şükür dogdu da 9 aylık oldu da bir de abi olcak bile 🙃
Yesim1995 Mlkkkkkkk ooo maşallah inan kendi ilk çocuğuma hamile kaldığımdan bugüne hep derim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah diye ama bende 2.ye hamileyim 🙈yine dua ediyorm rabbim kimseye aratmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🧡🧚♀️🤰🤱
Banu26es mucizekese Bende daha önce 2 düşük yaptım. 2. Düşükten sonra hamile kalmam neredeyse 1 yılı buldu. 24 ile öğrendim değer az gibi geldi o yüzden korktum tekrar kötü şeyler yaşanırsa diye. Rabbim sağlıkla bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah. Yarın acilde beta ya baktırıcam inşallah güzel şekilde artmıştır
Limonumsu BaturalpLena yükselmedi maalesef 23 çıktı dün tahlil verdim bu gün de kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim
Banu26es Semipermeable bebeğiniz sağlıklı mı şuan gebeliğiniz nasıl ilerledi. Betayı 24 olarak öğrendim düşer falan diyorlar moralim bozuldu. O yüzden soruyorum herkese
tugbaayaz Mlkkkkkkk ben 1114 ile öğrendim 2 gün sonra 3121 olmuştu şimdi 31 haftalık olduk rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲😊
BaturalpLena Limonumsu benimde basıma geldi inanki, 9 du bthgc 32 ye felan geldi sonra düstü felan dış gebelik dediler bi düşük daha yaptım üstüne ama 1 haft önce hamile olduğumu öğrendim ,femara kullandım (3yıl sürdü ama ,olsun
Limonumsu BaturalpLena hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende zamanını bekliyorum kısmetimizde ne varsa 🌸