Mormenekse34 Mlkkkkkkk hayirli olsun ne guzel bi haber🧿 Yumurta takibine gittinz bu ay bisey kullanmismiydinz, bi posttan oyle hatirliyorum
Mlkkkkkkk Mormenekse34 yumurtlama takibine gitmek icin adet olmayi bekliyordum, yeter artik olucaksan ol da doktora gideyim diyip duruyordum. Kismet iste:)
gulsahhg Mlkkkkkkk öncelikle hayırlı olsun canım 🤗 ben öğrendiğim de 93tü bir hafta sonra bir daha kan testi istediler değerler düzenli artmış mı diye şuan 1370 değerim 🤗 haftaya bir daha gidicem kese görünüyor mu diye :)))
Merdgn Mlkkkkkkk Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine ☺️ Ben hiç beta baktırmadım hiç bilmiyordum beta değerlerimi idrarda öğrendim pozitif çıktı doktora gittim 7 haftalık dedi o kadar 😄
bilgemom Mlkkkkkkk Bende testi aynı bu düşünceyle yapmıştım🤗 3 günlük gecikmem vardı beta 149.79 du🙏🏼 Bir sonraki gittiğimde keseyi gördük tekrar kan testi yapmadı doktorum❤️
Elizzz Sewal16 evet 6 haftalikti hatta biz ikiz sanmıştık ama doktorumuz tek kese görüyorum demisti ikiz degil şu an 34+5 haftaligim🤭☺
Mahbuss Mlkkkkkkk hayırlı olsun canım ♥️ Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben 4 gün geçince 494 değeriyle öğrendim. Şimdi 7+3 haftalığım bugün kalp atışlarını duydum hamdolsun. Benimde 2 sene sonra oldu bende negatifi göreyim de ümidim kesilsin diye test yapmıştım ve pozitif çıktı Rabbime çok şükür
Bts1 Miniginannesiiii1111 yaaaa 184 ten sonra kaç oldu ben Perşembe vermiştim 184 pazartesi verdim yani dün 570.16 normal mi sizce ilk verdiğimde de 92ydi
Mlkkkkkkk Kizlar merak edenler icin Beta 2ye katlandi 729 oldu cok sukur🥰 dualarinizi esirgemeyin ben de tum gebelere ve gebe kalmak isteyenlere tum kalbimle yurekten dualar ediyorum🥰
Semeno Merhaba adet günüm normalde bugün ama ben pazartesi test yaptırdım 20.80 çıktı bugün yine yaptırdım 30 olmuş çok az olmuş sizce sorun var mı yoksa çok erken olduğu için mi böyle nolur bişey deyin çok moralim bozuldu
Akty0753 Semeno moralini bozma canım yeni oldugu icin olabilir doktora gorundünmü benim 32 cikmosti doktordan folik asit istedim onu kullandim 1 hafta boyunca sonra tekrar test yaptim yükselmisti baya
Akty0753 Mlkkkkkkk hayirli olsun canim bnde 32 ile ögrenmistim sonra 254 cikmisti 2 hafta bekledim sonra hastaneye gittim kalp atisini ve bebegimi gordum suan 21+7 haftaligiz💙