belosunannesi36 Ayaklarım resmen davul oldu ödem beni çok zorluyor ayakkabılar falan olmuyor ve çok ağrıyor olan kişiler doğumdan sonra geçiyormu bu ödem ayağımız eski haline geliyormu çok merak ediyorum
ysmngry belosunannesi36 henüz doğum yapmadım bu sorunun cevabını bende merak ediyorum🙏 Ama şunu söylemek için geldim, ayakları kolonya ile ovmak iyi geliyor şişliklere dene istersen canım
Gunes_ belosunannesi36 evet benim 1 hafta boyunca ayaklarim ve bacaklarim sisti 35 numara ayagim 40 olmustur😀 gecıyor ayaklarınızı uzatarak oturun asagı sallamayın
NiceNice belosunannesi36 doğumdan sonra gırtlağıma kadar şiştim ne kıyafet ne ayakkabı olmuyordu yatamıyordum bile doğumdan sonra annem ya da eşim bacaklarımdan tutup yatırıyorlardı sadece çorba içebiliyordum ödem söktürücü verdi dr çok şükür kırkım Çıkana kadar toparlanmıştım
Busrasalt belosunannesi36 ay aynen bende öyleyim ayaklarım feci acıyo şişmekten 36 numara ayakkabılarımın hiçbiri olmuyor
Kelimeleringucu Bende sağ bacağım şişiyor , sol ayakkapım normal oluyorken sağ ayakkapı canimi acitiyor 😂😂