Nur_nur06 çok şükür atlattım aslinda eşimle tam 2 ay hiç evden çıkmadık sonra bize bir iş teklifi geldi bizde Kabul ettik sonra çalıştığımız yer ise kalabalıktı orada çıkmış korona ama bizden saklamışlar ilk akşam eşimin ateşi çıktı sonra ben kendimi grip gibi hissettim tat ve koku duygum gitti daha sonra gece yatıyoruz bana bir üşüme krizi geldi ama duraklarım mosmor felan oldu eşim öluyorum sanmış direk hastaneye gittik tomografi çekildim kan verdim birde suruntu testi verdim eve gittim ertesi gün zaten kapıya geldiler sağlık bakanlığından testiniz pozitif dedi daha sonra ise bende bana nefesim yetmemeye başladı öksürüğüm çoğaldı geceleri uyuyamaya felan başladım hastaneye gittim zaten direk yatış verdiler 6 gün hastane de yattım eve geldiğimde kendimi gayet iyi hissediyordum 17 günde evde karantina da durdum sonra test verdim negatif sonuçlarımı aldık çok şükür ama gerçekten kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum allahim dusmanima dahi yaşatmasın ölümlerden döndüm diyebilirim hem sağlık açısından hemde ruhen 😔