edamrt44 Kızlar İstanbul Avcılar ve çevresinde yakın zamanda devlet Hastanesi’nde dogim yapıpta memnun kalan var mı acaba ben 35 haftalık hamileyim ve bu zamana kadar hep özele gittim ama doğum ücreti çok pahalı avcılar cevresinde bildiğiniz iyi temiz devlet hastanesi var mı
Cigdemveminik edamrt44 hem istanbul hem devlet hem temiz🤦🏼♀️ Malesef böyle bir hastane olacağına inanasım dahi gelmiyor umarm buluraun🙏🏻
Deletedmom264 edamrt44 Canım biraz imkansız birşey sormuşsun, hem memnun kalacağın, hem İstanbul, hem temiz, hem de devlet hastanesi bildiğim yok 🤦♀️
Neslihankk edamrt44 başakşehir cam ve Sakura Şehir hastanesinde doğum yapmayı dusunuyorum maalesef baska temiz bi hastane yok istanbulda 😞🤷🏻♀️
edamrt44 Çok gerçekçi ve güzel yorumlar geliyor çok teşekkür ederim aslında dediğiniz gibi ama işte bir ümit vardr diye sordum sorumu 😀🤭
Deletedmom264 edamrt44 Canım valla doğma büyüme istanbuldayım her devletin tabiki artısı eksisi var ama senin istediğin özelliklerinin hepsinin olduğu bir devlet hastanesi yok, bir de avcılar tarafı daha sorunlu bölge, hiç mi uygun özel hastane yok
edamrt44 Deletedmom264 işte aşağı yukarı 2000 3000 gibi bir fiyat veriyor hepsi kafama göre devlet hastanesi bulamazsm mecbur tekrar özele yönelicem
bbhhrr5289 Avcilara uzak ama yeni acilan basaksehirdeki hastane olabilir temiz ve kalabalik olmadigi konusunda postlar vardi
edamrt44 bbhhrr5289 evet oraya herkes güzel diyor ama işte acil olarak doğum falan olursa bende oraya gidene kadar doğurmuş olurum her halde ☺️☺️
bbhhrr5289 edamrt44 ama dogum oyle bir anda olmuyoki nisan ve suyun gelirse ya da acilman bir iki cm olsa bile yetisirsin acilman 9 cm bulunca dogum basliyo ☺️ Yine en dogru karari sen verirsin arastirin biraz daha