Bktmami Kızlar Merhaba Doğumum Pazartesi olucak sizde de corona testi yapıldı mı Normalde olsa Sezeryanda olsa Sağlık Bakanlığı zorunlu tutuyormuç
Busratm Bktmami Dün kontrolüm vardı. Benim gittiğim hastanede zorunluymuş. Planlı sezeryanlara 1 hafta önce bakılıyormuş, acil olan doğumlarda da mutlaka önce test yapılıyormuş.
EbruCnr Bktmami 28 nisanda doğum yaptım bana test yapılmadı. Burda okudum ilk defa böyle bişey olduğunu
Deleted5544 zorunluymus ama bitirildi diye biliyorum. ben bugün kanlarımı falan verdim, artık test yapmıyoruz dediler
ElifOncul Benim gittigim hastanede de hala devam ediyor corona testi yapiyorlar dogum oncesi , Florence Nightingale e gidiyorum
Bktmami ElifOncul benimde gittiğim hastane dün yaptı hepsini hala devam ediyor sağlık bakanlığı zorunlu tutuyormuş
ebruligunler Benimde allahın izniyle pazartesi doğumum be tahlillerimi yaptıklarında covit19 testi de yapıldı
FNuribrahim Ben bugun gttm dogum öncesi testler yapıldı 29 na sezeryan olucam ama hc covıd 19testı yapıcaz dıe bsey demedıler sormadımda acıkcası