Zeyzey14 Kızlar iyi günler bir şey soracağım. Detaylı ultrasona gireceğim bebeğin hareketli olması için en yemeliyiz🐣😁 tok mu aç mi gitmeli ? Alttan muayene ediyor mu ? Girenler anlatabilir mi ? 🌸🌸
Gizemito Zeyzey14 Ben normal kahvaltımı yapıp gittim su ve ceviz yedim bir de yolda giderken 🥰 Normal ultrason gibi alttan muayene durumu olmadı bende ☺️
Mervenur_kcbs Zeyzey14 alttan muayene bendem istedi bir yeri görmedi bende kabul etmedim alttan muayeneyi girmeden evvel gofret yemiştim benim güzel geçmişti hareketliydi maşallah
Mihrimah41 Zeyzey14 aç gitme tabi ki. Doktorun yanına girmeden tatlı bşy yemek iyi oluyo derler ama ben yememiştim sıkıntı olmadı
Miniginannesiiii1111 Zeyzey14 benim bebede sorun var girmeden önce bitter çikolatalı meyve suyu normal çikolata yedim yarısında yüz üstü yattı uyudu ve bir daha dönmedi 🤣🤣 detaylı yarım kaldı 2 gün sonra devam ettik 🤣
ozsim23 Bende 2 hafta sonra gideceğim . Randevuyu almıştım önceden ,gelmeden tatlı bişeyler yiyin gelin demişti ☺️Daha çok hareket ediyormuş bebek 👶🏻
Neslihankk Zeyzey14 genelde tok gitmen oneriliyo kuzum . Normal muayeneye bile gitmeden cikolata meyve suyu içiyorum iyice hareketleniyo sende meyve suyu cikolata tatlı biseyler ye hareketlensin minik civciv 🥰 alttan muayene yapmazlar normal ultrasyonla bakar