Hira_meyren Deletedmom264 özür dilerim canim kusura bakma zaten üzgünüm bide şu yorumlari okuyunca daha kötü oldum
Deletedmom264 Hira_meyren Önemli değil canım, herkes kendi derdini biliyor sanki sen güle oynaya bebeğine kıyacakmışsın gibi yorumlar yapmışlar ben onlara dedim sana değil herkes yaşadığını bilir bilinçli insan zaten senin bu üzüntülü döneminde öyle şeyler konuşmaz Allah affetsin spiral olduğu halde hamile kalmışsın sonuçta önlemini almışsın Allah yardımcın olsun
zeome 8 kere sezeryan olan hanımlar gördüm aldırmak zorunda olduğunu dusunmuyorum ha aldırmak ıstıyosan ayrı bi konu başka doktora gorunebılır çare aranabılir ucunda ölüm yokyha umarım kıymazsın canlı bebeğe
Hira_meyren zeome ya sanki. Ben istiyerek bebeğime kıyarım gibi konuşuyorsunuz kaç göründüm kaç kiaiyle konuştum lurfen kırmadan yorum yapın ya lütfen herkese bana değil tek
Hira_meyren Busrasalt pardon da sanane benim buraya yaDigim şeyden ister yorum yap ister yapma insan isteyerek evladına kiyarmi biraz akkili yorum yapın
zeome Hira_meyren kırılacak birşey göremedim ıstanbullardaki doktorlora bakın caresiz birşey yoktur dedim ne var bunda
Deletedmom264 Busrasalt Yahu nasıl yorum yapıyorsunuz böyle siz, haşa bu kadın mı vermiyor o insanlara o çocuğu Allah’ın nasibi bu, o zaman çocuğu olmayan insanlar olduğu İçin burda hamilelikte mi konuşulmasın, herkes istediği postu açmakta Özgür sizene bundan
Ozgee11 Busrasalt Dayanamıyorum sizin gibi vicdansız yorum yapanları gördükçe. Hanimefendi zaten üzgün durumunu anlatmış okuduğunuzu da mi anlamıyorsunuz ?!!
Busratm Hira_meyren Canım sen şimdi O ne dedi bu ne dedi diye düşünme. Dinde de tıpta da öncelik anne sağlığıdır. Sen en azından 1 ya da 2 doktora daha görün ve çoğunluğa göre hareket et derim. Tabi karar senin kararın.
MinikTavsanim RuzgarsMommy canım yine en iyi anneciler gelmiş yorum yapıyor . Bende anlamıyorum kadın ölse daha mı iyi? geride evlatlarını annesiz bıraksa anlamıyorum böyle muhalefet insanları cidden laf olsun diye konusuyorlar.
Ayshmm Hira_meyren kayınvalidem 16 yıl önce 3. sezeryanını yapmış lohusalığı biter bitmez 4.ye gebe kalmış 4. de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş hiçbir sıkıntı yaşanmamış 16 yıl önce bile mümkünken bence şuan da mümkündür canım 🌸
girl_boy_annesi Hira_meyren ben 6. Sezaryenı olanlar tanıyorum çevrem de başka doktora görünmeden karar vermeyin derim o kadar basit değil yani lütfen bi doktorun sözüne bakmayın🥺
3_kiz_annesi Hira_meyren benim annemde bana spiralle kalmış olabilir yani hiç bir koruma yontemi %100 değildir ki ben bağlattım ama güvenmiyorum eşime de diyorum ben duydum güvenmiyorum baska yöntemde kullanalım
Busratm Gerçekten burada herkes kendi çapında doktor olmuş. Sizin anneniz, teyzemiz bir sorun yaşamadı. Nasıl akıl veriyorsunuz ve yargılıyorsunuz. Onlara bir şey olmadı ama ya bu kadına olursa düşündünüz mü hiç bu ihtimali. O üç çocuk ne olacak. Cahil cesareti bu olsa gerek. Kadın kendi fikrini değil doktorun kararını söylemiş. Sizin gibi onun bunun yaşadığı değil. Yıllarını bu işe veren insanların düşüncesi. Kadın da kürtaj olmak istemiyor ne yapacağını bilmiyor. Bari yargılamayın da kenarda durun. Gereksiz yorum yaparak bir faydanız olmaz. Ancak daha çok sinir bozarsınız.