0101sevo benim ilk hamileliğim şu an. Allah’a şükür hiç kaybım olmadı, sadece biraz zorlu hamile kaldım ama sizleri düşünemiyorum bile hissettiğiniz kaygıyı. Ben bunu yaşamadığım halde ya bir şey olursa bir daha hamile kalamazsam bu benm son şansımsa diye çok kaygılanıyorum ve dikkat ediyorum hareketlerime. Bana da direkt söyleyemeseler de imalarda bulunuyor özellikle eşimin ailesi. Örneğin evde kedimiz var bebek de olacak diye robot süpürgelerden aldı eşim kolaylık olsun diye. Normalde de temizliği beraber yaparız eşimle ben de çalışıyorum. Süpürge onun göreviydi. Daha şimdiden böylesin, biz tarla sürdük vs gibi şeyler dediler bir iki kez ben de, ben normalde de yapmıyorum süpürge şimdi hiç yapamam ben pimpirikliyim bir şey olmaz belki ama olursa vicdanımdan duramam diyorum. Bir de benm eşim çok yardımcıdır sağolsun ama hamilelikten önce de yapardı 10 yılın sonunda eğitebildim 😅 kendi kızlarına eşleri yardım etmiyor, fikri sormuyor diye kızarlar benimki beni düşününce bir garip tavırlar anlaması çok güç.