Benimo Merhaba. 9 haftanın içindeyim doktor mide bulantısı ve hazımsızlık için prilam yazdı. Ama günde 4 kez yazmış aç karnına. Sizlerde mi öyle kullanıyorsunuz ?
Melodixxx Benimo nasl kullanacğını anlatmadı mı gece uyumadan iki tane beraber içecksn etkisini görmesen sabahta bir tane içeblrsn yine etki etmzse öğlende bir tane bu şeklde en fazla 4 tane içeblrsn
YelizDurmus Benimo sadece uyumadan önce 2 adet içmen yeterli olacak . Ben 35+2 deyim bulantılar devam
yumukeller Benimo siz ne kadara aldınız ilacı. Reçetesiz bayağı pahalıydı da merak ettim reçete olunca değişiyormu
Benimo Melodixxx hayır telefonla aradım gitmedim kendisi sistemden yazdı eczaneden aldığımda gördüm böyle olduğunu
Benimo Mom9272 sabahları değil de akşamları oluyor mide bulantım ve hazımsızlığım :( gece içtiğiniz hapın etkisi gün boyu devam ediyor mu
Melodixxx Benimo etki etmezse o şeklde sabah uyannca da al benmde eskidn akşamlrı daha çok oluyordu yetmyrdu mecbur sabahda alıyrdm
MehtapAhmet Mom9272 Kesinlikle bağımlılık yapıyo 😂 Bende 13. Haftamda gitti bulantım heralde bırakayım dedim çok etkilendim tekrar yazdırdım ne zamana kadar kullanacağım acaba diyorum 🤭😅
YelizDurmus Mom9272 bırakmadım ilacım bitti 2 gündür ilaçsızım ve bulantı kusma devam ediyor 😔 doğuma kadar kullancam doktorumun izniyle .. 😔
yumukeller Benimo bayağı uygunmus iyiki almamışım 😊 59 yada 56 dedi tam hatırlamıyorum yarın reçete ile alayım
Elifdoan Benimo biraz uyku yapıyor ama ben sabah namaza kalktığımda bir tane alıyorum ve benim günümü geçiriyor. Her yediğimi çıkarıyordum.