Berke Kizlar izmir cigli devlete giden varmi aranizda. Ben can hastanesinde calibe demirkan a gidiyorm cok ilgili bi doktor cok seviyorm ama devlete de gitmek istiyorm varmi gidenn🧡💛
Sbnmkrl Berke bende izmir de doktor arıyorum muayene olmak için calibe hanım dan memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz?
Mrsozbekci Berke ben çiğli de Nuray hanıma gidiyordum virüsten dolayı randevu bulamayınca can hastanesi şebnem hanıma geçtim ikisinden de memnunum yani😊
HacerK Sbnmkrl iki hafta önce ilk defa gittim Calibe Hanım’a. Gayet ilgili ve sıcak kanlı bir doktordu. Öyle ki muayeneye gelirken odanın önünde bekleyen hastalara günaydın dedi😁😊😊
Berke Sbnmkrl evet evet en aznda bi kez gidin gorun gorusun cok tatli bi dr anlatiyor her seyi ilgili yani
Berke HacerK evet cidden cok tatli bi dr ben cok sicakkanli buluyorm calibe hocayi. Ve istedgz zaman whatsaptan yazn hemen cvp verir anlatr hic yazmamazlk ypmadi simdiye kadr
Mrsozbekci Berke Nuray hanım iyi ama benim doğuma az kaldığı için şebnem hanımdan devam ediyorum ama bizim komşu bu hafta devlette doğum yaptı gayette memnun kaldı
Melekw Mrsozbekci canım çiğli demi doğum yaptı orda yaptıysa refakatçi aliyorlarmi bana 25de gel covit testi yapcaz doğumdan önce dedi
Mrsozbekci Melekw sezeryan bilmiyorum o normal doğum yaptı refakatçi kalmadı ama dediğim gibi hemşireler o kadar güzel ilgilenmiş erki anlata anlata bitiremedi