Burcuyyy Miğde yanması 26. Haftadan sorna daha mı çok oluyor çok yanıyor miğdem boğazım bile yanıyor lütfen bişey önerirmisiniz
Mavimsi-11 Burcuyyy soguk süt ve salatalık birde maden suyu canım. Mide yanması çok kötü mahvediyor, benim yanınca ilk yaptığım şey soguk süt içmek oluyor
Gzd0627 Burcuyyy saglik ocağındaki ebeye de ilac versin tabi soğuk soda sut de ise yarıyor ama vereceği ilac daha uzun rahat ettiriyor ismini unuttum ben anca yoksa durmanın imkânı yoktu benimde
Burcuyyy Mavimsi-11 ilaçımı içtim maden suyu içicem özellikle de bu saatler den sonra aksamları oluyor niye bilmiyorum
Mavimsi-11 Burcuyyy zaten genelde akşam ve gece tutuyor, ilk gebeliğimde 4. Ayımdan sonra başladı bu bebeğimde ise 30. Haftadan sonra başladı
Burcuyyy Mavimsi-11 ara ara gidip geliyor bazen çok şiddetli bazı akşamlar olmuyor sürekli i hazımsızlık şişkinlik var miğdem de karnımın içinde
Burcuyyy 1989-- gaviskon bulabiliyormusunuz ben bulamıyorum üretilmiyor muş gavsin diye bi şurup var eşdeğer miş ama hiç fayda etmiyor
1989-- Burcuyyy renniede kullanabilirsiniz gaviscon buldum uretilmiyo falan demediler bana çok şaşırdım
1989-- Burcuyyy benim eczaneci bi arkadasim var belkide o ayarladi bana bilemedim :( ama doktorum bana rennie yada gaviscon kullan dedi rennieyi bi deneyin