Hatice1834 Bende İstanbul avrupa yakası GOP-KÜÇÜKKÖY-SULTANGAZİ civarı hastane ve bayan doktor tavsiyesi istiyorum yardımcı olur musunuz 😍
Meralvedatazer Hatice1834 sultangazi bahat hastanesi aysen özcan harika bir doktor tavsiye ederim canım
Hatice1834 yagmurclk Ben daha doktora gitmedim canım 😊 Acilde kan tahlilleriyle hamile olduğumu öğrendim 4+1 im şuan sen kaç haftalıksın ?
yagmurclk Hatice1834 Bizim buralarda başarı duygu Avrasya bilge var bilindik canim ben şuan başarıya gidiyorum ama değiştirmek istiyorum kararsızım.
yagmurclk Hatice1834 Avrasya da hep aynı yorumları okuyorum doktorlar çok iyi personel kötü diye yazılıyor canım.
yagmurclk Hatice1834 Başarıda Kenan beye gidiyorum doktorum iyi ama yorumlarda hep hastanede çoğu kişinin sezeryan olduğunu görüyorum. Ben normal doğum istiyorum içime sinmiyor nedense kafam rahat değil yani canım.
Hatice1834 Meralvedatazer Öyle mi aklıma gelmemişti hiç bahat hastanesi muayene ücreti falan ne kadar bilginiz var mı peki
Hatice1834 Meralvedatazer Çok teşekkür ederim muayene ücreti ssk indirimi ile mi öyle acaba ssk olmayana ne kadar biliyor musunuz