Eliftmzkrkmz benveoglum aa evet ozaman bulamayblirsiniz ben askılı aldımda kapalılar için görmedim haklısınız
kedilervekaranfil benveoglum Ben ayrı ayrı alıp takım yaptım. Yaza denk geldiği için ve lohusa halimle yabancı kimse ziyarete gelmeyeceği için pentiden kısa kollu pijama takımı aldım 100 liraya, 60 liraya da sabahlık alıp kendim takım yaptım. Özellikle pijama kumaşlarını çok beğendim. Ama daha uyguna da bulunur illa ki
Suna_m Kızlar Suwen’de indirimler var, ev giyim kısmına girip gecelikleri filtrelerseniz çok güzel seçenekler çıkıyor. 50-60 liraya gecelikler var. Sabahlıklar hakeza. Kalitesi gayet güzel. Ben aldım çok beğendim kumaş kalitesini,
Ayisigi benveoglum bence kendiniz takım yapın onlar genelde dantelli şeyler oluyor yani bence abartı ben pentiden sabahlık alıp ona uygun pijamayla takım yaptım bide wakikden aldım bir Takım daha toplamda 290a geldi
Acemianne1978 benveoglum Geçen hafta Gebze Center mağazasından aldım 3 parça 180 TL verdik belki de kampanya bitmiştir Suwen ve LCW’ye de bak istersen
Dunyam28 benveoglum Ben pentiden gecelik sabahlık lohusa için ve bir de terlik aldım toplam 162 tl ödemiştim
Dunyam28 benveoglum 1 ay olmuştur fiyatlar indirimler aynı mı bilmiyorum ama gecen gün yine indirim gördüm reklamı vardı