Ilknur74 Arkdaşlar 7 haftamdayım doktor gazın var deyince alttan muayene etti sizce sıkıntı varmıdır arkdaşım dikkqt et düşük işin dedi
Aysenes Ilknur74 hayir canim ya neden dusuk olsun oyle bisey olsa doktor yaparmi ben 12. Haftama kadar oyle bakinildim ustelik dusuk riskimde vardi
Cicilibicili Ilknur74 alttan muayenenin hiç bi sakıncası yok. Doktor düşük riski olduğunu bile bile zaten bakmaz canım. Halk arasında bu çok konuşuluyo riskli diye ama öyle bi durum söz konusu değil.
bburcu Ilknur74 ilişki bile çoğu gebelikte yasaklanmıyorken 3-5 saniye süren bir şey neden zarar versin ki☺️
Beyza26 Ilknur74 ben yurt dışında yaşıyorum canım 9 ay alttan muayene ediyorlar burada öyle bilinçsizce konuşanlara değil doktorunuza danışın böyle şeyleri 😊
Sare07 Hayır yahu doktor düşük olacağını bilse öyle şey yapar mı. İlk haftalarda kese karından bakılan ultrasondan belli olmayabiliyor, benimde öyle olmuştu alttsn baktı.
Akty0753 Ilknur74 neden düsuk olsun ya öyle bisey olsa doktor risk alip bakarmi öyle seymi olur kese gorunmedigi zaman vajinal ultrasonla bakilir zaten
Busimss Ilknur74 bir zararı olmaz vajinal ultrason zararlı birşey değildir. Bende kesemi görürken vajinal olmustum 35+5 haftalıgım suan çok şükür
Mercimekvemom Benim de 4.haftada keseyi göremedi diye alttan muayene etti ve şu an 28.haftadayım. Yahu düşük riski olsa doktor yapar mı, bir düşünün lütfen. Çevrenizdekilere değil doktorunuza güvenin.