44gy44 benim-kalbim-o maşallah rabbim bizdede hayırlı dogurmayı nasip edsin. Suyum geldikten sonra aksama kadar dogurma dın ya öyle oluyrmu
benim-kalbim-o 44gy44 Doğurmadım canım doğumum başlamıştı sadece birden gelmedi zaten sızıntı şeklinde geliyordu ondan bekledim hemen hastaneye gitmedim
Wonderanne benim-kalbim-o masaAllah size Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Kubra123456789 benim-kalbim-o maaşallah amin inşallah darısı bizlere olsun. Bende sürekli evde sizin gibi hareket halindeyim. Malum salgından dolayı çıkıp yürümeye korkuyorum
benim-kalbim-o Kubra123456789 Aynen malesef kötü bi zamana denk geldik hiç korkma çekinme her işi yap sürekli hareket halinde ol bi riskin yoksa eger
Burcu2121 benim-kalbim-o masallah sübhanallah ne guzel dogum yapmışsınız okudukça okuyasım geldi..rabbim anali babali buyutsunn inş 🤲🤲❣
benim-kalbim-o Burcu2121 Çok sağol canım teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah Allah hepinizin yardımcısı olsun 🙏❤️
Sevendays benim-kalbim-o ayy masallah nazar degmesin icimi rahatlattiniz su son bikac gunumde Saglicakla buyutun insallah
Ebrarela_1963 benim-kalbim-o yoooo hayır kısa bile olmuş çok güzel anlattın mı desem çok güzel doğurdun mu desem cesaret vericiydi sağlıkla büyüsün inşaALLAH 🥰ömrü bereketli olsun miniğin🤲🤲
benim-kalbim-o Ebrarela_1963 Amiiin çok teşekkür ederim Allah razı olsun, sizlere biraz olsun motive verir inşallah Rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin❤️🙏
Prenses001 benim-kalbim-o maşallah ya ne güzel bir doğum olmuş tek başına çok güzel 😍😍 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah gözün aydın canım ilk doğum değil mi ?
beriufuk benim-kalbim-o Maşallah ya inanamıyorm resmen kndi kndinize Rabbim bizlerede böle dogumlar nasip etsin. Bebişinizde uzun sağlıklı hayırlı ömür versin🤲🤲🥰🥰
benim-kalbim-o beriufuk Aminn bende kendimden bu performansı beklemiyordum ama işte nasip kısmet darısı sizlerin başına olsun inşallah ❤️☺️
betul_47 benim-kalbim-o okuduğum en motive edici en cesaret verici hikaye Rabbim evladınızı size bağışlasın ve bizede böyle kolay Doğum nasip etsin 🤲
benim-kalbim-o betul_47 Amiiin çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına olsun Rabbim hepinize dayanma gücü versin sizlerle olsun ❤️
benim-kalbim-o nesibeee03 Maşallah darısı en güzel şekilde seninde başına olsun inşallah canım❤️☺️ bol squat esneme çömelme hareketler yap ve günde 3 hurma ardından bol su iç
benim-kalbim-o 44gy44 Evet canım sadece öyle internetten bak anlamına çok güzel bi dua gerçekten beni çok rahatlattı doğumumu kolaylaştırdı onunla beraber ihlas felak nas ve ayetel kürsüde okudum
Elvan_sare benim-kalbim-o merakla okudum maşallah hayırlı olsun ne güzel bende çok istiyorum normal olsun nekadaf rahat geçirmişssin bizede dua et Allah yavruna sağlık uzun ömür versin inşallah gözünüz aydın olsun 💋
benim-kalbim-o Elvan_sare Cok teşekkür ederim darısı en güzel en kolay şekilde bütün hamilelerin başına olsun inşallah 🙏😊❤️