Asn cmv IgG 250.0
Cmv Igm 1.31
RUBELLA IgG 5.3 yazıyor du sağlık ocağında ki yaptırdığım sonuçlar da çıkan buydu
Dünden önce ki gün enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittik başka bir hastaneye doktorum yönlendirdi Ama orda ki doktor enfeksiyon hastalıklarında ki doktor hiç yardımcı olmadı Avidite testi galiba bir tahlil burda yapılmıyor dedi Eğitim araştırma hastanesine gidin tahlillerin yapılması gerek Üçü de yüksek yanlış zaman da hamile kalmışsın dedi sinir bozdu baya Bizde hemen randevu aldık Eğitim araştırmadan Enfeksiyon bölümüne yine Orda ki Bayan doktor Sıkıntı yapmaya gerek yok kendinize dedi Sonuç görmeden bişey konuşamam dedi tıp gelişti tedavisi edilebilen şeyler var dedi ama sonuç görmeden bir şey diyemem dedi 10 gün sonra çıkar sonuç dedi Bu cuma da çıkabilir dedi Pazartesi de olabilir dedi E devletten kontrol et dedi E nabıza giriyorum bakıyorum Avidite yüksek yazıyor Ama IgM pozitif görünüyo ünlem işareti var basınca inceleme devam ediyor çıkıyor Bi pazartesine kadar beklerim sanırım sonuç alınca Kendi doktoruma götürücem ona göre bakılacak