Bahriye06 18+5oldum 2 gündür çok hareketliydi kızım karnıma elini koyunca da hissediyordu ama bugün hiç hareket etmedi bebeğim normalmi acaba
1tinybean Bahriye06 ben 18. haftama gireceğim, bir kere kuş kanat çırpması gibi hissettim sadece sanmıyorum sıkıntı olacağını☺️
Kubra1305 Bahriye06 bebek hareketlerini zaten tüm doktorlar 20.haftadan sonra artarak devam etmesini bekliyor. Şu an erken bence. Benimde o haftalarda öyleydi hatta ben 20 de bir kere hissetmiştim. Merak etmeyin 🤷
busrakomurcu1 Bahriye06 benimde öyle bu aralar ses soluk vermiyor arada bir dalgalanma yapıyor içim rahat ediyor🤔
Aysenes Bahriye06 o haftalarda cok aktiflik beklememk lazim 1 gun oynuyorsa 2 gun hareket etmeyebilir 😊
Bahriye06 1tinybean benim 4.gebeliğim erken haftalarda hissetmiştim birkaç gün arayla 18.haftaya kadar birdaha hissetmedim 2 gündür de çok güzel hareket ediyordu bugün etmeyince çok endişelendim
Bahriye06 Kubra1305 benim 4.gebeliğim erken haftalarda bir kaç gün arayla hissettim birdaha hissetmemiştim şimdide 2 gün hiç durmadan hareket etti birden durdu
Ygmrcfr Bahriye06 Canım kendini sıkıntıya sokma bende de oldu 2 gün falan hareketini hissetmedim eşime gelip gidip hadi doktora gidelim falan dedim 3 üncü gün hissettim rahatladım çok normalmiş bu haftalarda
Esra3334 Ben 18+3 oldum geçen cumartesi gittim henüz hissetmedim doktor biraz daha var diyor endişelenmeyin.
bburcu Bahriye06 benimde net değil 18.haftadayım birkaç gün önce hissetmiştim doktor 20den sonra netleşir dedi
Bahriye06 Çok sağolun hanımlar içim rahatladı bıraz iyi geldi yorumlarınız dua edin benim bebeğim için Allahım sizin de yavrularınızı size bağışlasın içi sıra da benim bebeğimi bana bağışlasın inşaAllah 🤲