queens Kızlar kahvaltıda sorun yok 10-11 gibi yiyorum iki haşlanmış yumurta peynir domates ceviz daha sonra meyve yiyorum ama ondan sonra canım akşama kadar hiçbirşey yemek istemiyor 12+3 günlük hamileyim benim gibi olan varmı
cutemom95 queens iki yumurta ceviz vs tok tutar. Kahvaltıyı da erken yapmıyormuşsunuz. E ara öğününüz de var. Normal geldi bana.
Selinanne queens ilk günden beri aynı durumdayım. Kahvaltıdan sonra hiç bişey yemek istemiyorum. 15. Haftamdayim 1 kilo aldim. Doktorum normal diyor
Ozgsgr queens bende 12+2 yim ve aynı sekildeyim kahvaltı meyve vs. Sıkıntı yok ancak akşam yemeği olunca çok zorlanıyorum😟
Bayanpanik Bnde aynı sizin gibiyim kahvaltı da sıkıntı yok gayet güzel yapıyorum. Meyvemi falan yiyorum ama akşam yemeklerini asla canım istemiyor. Bu konuda aşırı bir iştahsızlık var
Bayanpanik Kiminin 12. Haftadan snra iştahı açılıyor ama bizde de sanirim tam tersi 11. Haftadan sonra bulantı kusma başladı. Kan hapı kullanmaya başladım acaba ondan midir bilmiyorm ama bakalim ne zamn gececek😂