Drn-Brc Bugün tam 15 haftalığız doktor ultrasonda rahim kaslarının bebeği sıkıştırdıgını söyledi yeri cok dardı ve sıkışık duruyordu magnezyum kullanıp bol su içmem gerektiğini önemli bir durum olduğunu söyledi bulantılardan dolayı çok su içemiyorum bu arada karnıma arada kramp giriyor böyle bir şey yaşayan var mı?
Ebrdef Drn-Brc benim 9 haftalıkken sıkışmıştı bebek, kasılmayla kanamada olmuştum bana o anda serum bağladı doktor rahim gevşesin diye
beatrice00 Drn-Brc bir tanidigim bu sekilde bebegini kaybetti farkedilmemis malesef suan haftaniz erken ve erkenden farkedilmiş o yuzden korkmayin ilaclari duzenli kullanip bol su icin hicbirsey olmaz Allahin izni ile
Drn-Brc Ebrdef peki düzeldi mi hemen magneZyum kullandınız mı ve ya tekrarladı mı çok soru sordum kusura bakmayın
Drn-Brc Çok araştırdım internette bununla ilgili bir şey bulamadım kafama takıldı magnezyum kullanmaya başladım hemen su içmek için zorluyorum kendimi inş düzelir bugün ultrasonda öyle sıkışmış görünce cok üzüldüm hareket edemiyordu sanki
Ebrdef Drn-Brc o sıkışma durumu düzeldi tekrar yaşamadım ama kanama uzun bir süre devam etti, bana magnezyum 12 haftalıkken başlattı doktor, birde rahim içinde 3 günde 1 iğne oluyorum hala, 13+4 oldum
Drn-Brc Ebrdef zoferi 6. Haftadan beri kullanıyorum hala bitmedi bulantılar ama kanama hiç olmadı bende haftaya başka bir doktora da görüneceğim inş sağlıkla gelir bebeklerimiz