Gokces Sedakose61 Hayırlı olsun öncelikle, benim sorum şu, bebişin haftasıyla uyumlumuydu herşeyi yoksa bir kaç hafta önden gidenlerden miydi. 38. Hafta da gelmiş, kilosu da gayet iyi 🧿
Sedakose61 momsss1 öncelikle teşekkür ederim Allah razı olsun🙏🏻 Ben dillendirmiyorum hepiniz anne ya da anne adayısınız herkese moral olsun diye böyle bir post açtım❤️ Allahım bizi nazarlardan korusun inşallah🙏🏻
Sedakose61 Gokces 5 gün falan oynuyordu hep değişiyordu canım ☺️ Vakti saati gelince işte 🥰 herşeyi uyumlu Allah’a şükür
Bircansaydam Sedakose61 hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini. Çok güzel bi hikaye ağlattın beni. Darısı isteyenlere olsun 🙏
[silindi] Sedakose61 Ay çok özendim Allahım nolur bana da nasip etsin nolur ya. Kesiksiz normal doğum. 😅
Naz_ Sedakose61 Allah sağlıklı bir ömür versin inşallah bebeğinize. Dikiş olmaması için özel masaj falan yaptınız mı acaba
cocukgelisimcianne_ Sedakose61 ayyy ilk kez bi postta ağlamak geldi içimden 😂😂 gözümden yaşlar aktı … inşallah bizde sağ Salim alırız kucağımıza