tazeanne_ Kızlar 35+1 iz ve bebişimin kilosu 2340 gr bana az geldi doktorum normal zaten minyon bir bebek dedi ama 37de zorunlu sezeryana giricem 2600 olur o zamana dedi yinede az değilmi benmi kötü düşünüyorum 😑😑
Esraslc tazeanne_ ben 36+1de 2300le kızımı kucağıma aldım,sonradan hemen toparlıyorlar zaten, kafanıza takmayın :)
aysehifa4 tazeanne_ Doktorun normal dediyse kafana takma canım bende dün gittim hastaneye 34+5’te ultrasonda 2497 çıktı ama doktorum 300 gr düştü neden düştüğünü anlamadım 2200 dedi 😐 eğer sana kilosu az geliyosa doğuma kadar sabah aç karınla gece yatmadan önce keçiboynuzu pekmezi ye geçen hafta kızım 1900’dü ben 1 haftadır yiyorum işe yarıyo canını sıkma sağlıklı olsunlrda zayıf olsunlar 😊
Selin17 tazeanne_ yeterki Sağlıklı olsun canım üzülme.. bebekler hemen büyüyor 👍🏽🌸 bi bakmışsın kocaman olmuş 😍
Angell9453 tazeanne_ benimde 32 haftalıkken 2200 dedi doktor iri bebek önden gidiyor 2 hafta dedi bnde yememeye bakıyorum sağlık açısından =( ama yapı meselesi canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil minyon bebekler zaten zayıf oluyor takılma fazla derim doktorunda farklı bişey dememiş 🙏
tazeanne_ Esraslc inşallah dediğin gibi olur cnm ne bilim Bi üzüldüm bende cok kilo almadım zaten ama ne bileyim işte 😒
tazeanne_ aysehifa4 gebelik şekeri den dolayı insülin vuruluyorum canım o yüzden hiç yiyemedim son zamanlar öle seyler sürekli yumurta ve kaşar yiyorum ama demekki Bi işe yaramadı 😔
aysehifa4 tazeanne_ canını sıkma canım doktorun zaten eğer normal olmasaydı söylerdi sen üzülüp sıkınca canını bebeğinde etkileniyor ben 1900 doğmuşum ama annem elinden geleni yapmış aşıya götürünce taşıyamazdık diyo yani sağlıkla doğsunda sen ona bakarsın beslersin 🥰
Esraugur2310 36+4 de 2200 ile oğlumu kucağıma aldım sorun yaşamadık çok şükür tek korkum o kadar minnaktı ki bi yerini incitir mi diye tutarken korkuyordum 😊 ama hemen toparliyorlar kilo aliyorlar sıkmayın canınızı
tazeanne_ Esraugur2310 cok tesekkür ederim inanın moral oldu bende eminim sizin gibi korkarak hareket edicem 😊
tazeanne_ Angell9453 Amin cnm banada zaten saglıklı bebek olması kilolu bebek olmasından daha önemli dedi bakalım nasıl olacak
__meczup__ tazeanne_ ben 34+2 de gittim 2300 gram dedi 37 de gitcem 3000 demesini bekliyorum doktor bi öngörüde bulunmadı da
tazeanne_ __meczup__ inşallah istediğin gibi olur cnm benım 2 haftada 250gr almıs sadece demekki yaramıyor yediğim seyler anlamadım 🤦🏻♀️
Bekra Canım aynı şey benimde oldu 35 haftada 2300 dü kilosu 36 haftada 2900 olmuş benimde 37 de alınıcaktı çok tedirgindim zayıf dogacak diye ben 2500 razıydım ve şuan acil doguma giriyorum saglıklı olsun yeter kiloya çok takılma alır daha
tazeanne_ Bekra yaa ne güzel keske bende öle olsam canım yaa inşallah alır kilo senin ki gibi. Sende saglıkla kucağına al inşallah güzel doğumun olsun inşallah 😊