Dila_06 Merhabalar herkese arkadaşım çatlaklar için aktarda yağ yaptırdıgı söyledi kaoko yağı susam yağı ve gliserin yağından böyle birşeyler kullanan var mi aranızdan birde çatlak kremlerini göbek ve bel bölgesi dışında başla nerelere sürüyorsunuz bir
hulyatkknt Dila_06 boşuna para verip yaptırmayın çatlak bünye meselesi. Kendi firması olan cildiye doktorunun yazısını okudum adam açık açık bir vücutta çatlak olacaksa en pahalı kremleri de kullansanız olur demişti. Ben hicbir şey sürmedim karnıma cuma dogumum var çatlamadım. Sürülen krem ya da yağlar sadece gerginlik azaltıyor karninizda gerisi pazarlama stratejisi
mlsmrtgl Dila_06 kullanmadım ama gliserin çok etkili bir nemlendirici zaten çoğu şampuan el kremi vücut kreminin içeriğinde var . kakao yağı çatlak önleyici Susam yağı ise esnekliği attırır
derinozkaya Dila_06 hic yorulma anniş bos bosuna yaglı güreşe girecek gibi 😹 ben sadece badem yagı bebe yagı sürüyorum yatmadan önce bide duştan sonra henüz catlamadım (30 haftalıgım) arkadasım sinozdan kremler getirtti neler sürüyor her dakka gögsünden bacagına kadar catladı (27 haftalık) biraz genetik biraz vücut yapısıyla alakalı