Selam güzel anne ve anne adayları bu benim ikinci hamileliğim ilki 2016 senesinde normal doğum olmuştu. 13 Haziran cumartesi günü 39. Haftamdaydim saat akşam 7 gibi annemgilde kanepe de uzandigim yerde karnımdan pıt diye bir ses geldi ve inanılmaz suyum gitti kendimi hemen parkenin oraya attım annemden altıma havlu koymasını istedim öyle bir su gitti yani altımda havlu kendimi banyoya attım belime biraz sıcak su tuttum eşimi ve ablamı aradı annem hemen hastanenin yolunu tuttuk tabi benim suyum hala akıyor hastaneye gittik acilden yatış yaptılar ebe alttan muayene etti ama rahim hala o kadar yukarıdaydi ki ebe açıklığımi anlayamadı yukarı doğumhaneye çıktık tabi ablam eşim kapida kaldı kimseyi almıyorlar en zoru da o yanında kimsenin olmaması ebe cik catala dedi çıktım 3 cm açıklık var ama rahmin hala çok kalın hiç incelmemiş ve bebek çok yukarı da dedi geç nst ye bağlayalım dedi tabi bende kasılmalar ve hafiften sancılar başladı ilk nst de düzensiz sancılar çıktı biraz yürüdüm ikinci nst de artık sancılar tavan yapmıştı nst de sancı çekmek kesinlikle çok zor sancı geldikçe beni titreme alıyordu ve çocuğun kalp atışları yükseliyordu doktoru çağırdılar alttan muayene etti 5 cm açıklık ama çocuk çok yukarıda dedi bu sanciya senin şimdi dogurman gerekiyordu dedi benim ve çocuğun kalp atışı yükselince acil sezeryana aldılar ameliyathaneye götürdüler tabi ben kıvranıyorum sancıdan sedyeye oturtup belden iğneyi yaptılar hiç acımıyor ama ben uyuşmadim doktor geldi genel yapalım dedi kabul ettim uyandığımda kızımı kimseye vermemişlerdi benimle yukarı odaya çıktı şuan 5 günlük ağrılarım var inşallah onlarda geçecek narkozu atamadım daha başım çok ağrıyor tavsiyem bol bol kahve için ben çok içmedim ve baş ağrısı yaşıyorum . Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa o olsun 🥰🙏